IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~Lune Gengral~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lune
Pack Leader
avatar

Aantal berichten : 204
Registratiedatum : 02-01-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : De hel

Character sheet
Leeftijd:: 38
Wezen:: Weerwolf
Partner:: First, go search your drill to drill away the stone around my heart. Than you'll maybe have a chance... but you still have to work really hard, before you can have my heart

BerichtOnderwerp: ~Lune Gengral~   vr jan 04, 2013 11:56 am

~Algemeen~
Naam: Lune
Familienaam: Gengral
Leeftijd: 38 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Wezen: Weerwolf
Geaardheid: Heteroseksueel
Geboortedatum: 20 december 1975
Sterrenbeeld: Boogschutter

~Uiterlijk~
Mensengedaante:
Lengte: 1m74
Gewicht: 64 kg
Ogen: Hemelsblauw
Haar: Wit en tot halverwege haar rug
Lichaamsbouw: Slank en redelijk gespierd, maar niet fel dat het opvalt
Huidskleur: Zalmroze
Kledingstijl: Meestal een spijkerbroek met een T-shirt of topje en sneakers, niets speciaals
Tatoeages en piercings: Ze heeft één tatoeage in de vorm van een maantje op haar linker enkel, piercings heeft ze niet
Make-up: Soms doet ze wel een beetje mascara op, maar meer niet

Wolvengedaante:
Schouderhoogte: 2m03
Lichaamsbouw: Gespierd en groot voor haar soort
Vacht: Wit en lang
Oogkleur: Geel
Klauwen en tanden: Vlijmscherp

~Innerlijk~
Karakter in enkele punten: Eigenwijs ~ egocentrisch ~ doorzetter ~ lief vanbinnen, bot vanbuiten ~ sterk
Eigenwijs: Ze is altijd al eigenwijs geweest, niemand die moet proberen haar de les te spellen. Zelfs al is ze er achter dat haar manier fout is, het zal op haar manier gedaan worden of anderen het nu fijn vinden of niet. Iedereen die haar daarbij in de weg staat, zal het wel voelen.
Egocentrisch: Ze heeft zich altijd al als een alfa gevoeld en vind zich daardoor ook meer dan de rest. Het is een eigenschap die zich door de jaren heen is gaan ontwikkelen want ze werd altijd al behandeld alsof ze meer was. Maar ze misbruikt haar macht niet.
Doorzetter: Doordat ze zo eigenwijs is, doet ze ook altijd alles om haar doelen te bereiken. Wat ze dan ook moet doen, ze zou er alles voor over hebben.
Lief vanbinnen, bot vanbuiten: Meestal doet ze bot tegen anderen, snauwt ze hen af en beledigt hen. Maar eigenlijk is ze erg lief. Doordat iedereen een leider verwacht die sterk is, voor niets bang heeft en zich niet zo maar laat doen probeert ze zich ook zo te gedragen. Hoewel ze er eigenlijk steeds een hekel aan heeft om het te doen, om anderen zo gekwetst te zien. Maar om te voorkomen om lief te doen tegen de vijand, probeert ze al de aardigheid uit zichzelf te verbannen.
Sterk: Ondanks dat mensen haar altijd onderschatten, door haar slanke lichaamsbouw en rozige huid altijd denken dat ze zwak is en niets aan kan, is ze vanbinnen erg sterk. De meeste mensen denken op het eerste zicht van haar dat ze bij de kleinste belediging al in tranen gaat uitbarsten, maar eigenlijk laat het haar koud.
Eigenschappen: Sterk ~ snel ~ alfagezag ~ slechte smaakzin ~ slecht met wapens
Sterk: Ze mag er als mens misschien niet zo uit zien, maar ze is erg sterk. Dit zie je goed als ze transformeert in een wolf, dan is ze breder gebouwd en zijn de spieren beter zichtbaar. Maar gelukkig ziet ze er niet uit alsof ze helemaal opgepompt is.
Snel: Ondanks dat ze redelijk groot en sterk is, is ze ook snel. Op open vlaktes toch want in het bos heeft ze problemen met haar grootte omdat ze steeds moet duiken en springen voor de takken te ontwijken. Maar het is nu ook weer niet dat ze tot de snelste wolven behoort. Ze kan nog net een vampier inhalen.
Alfagezag: Het is iets wat iedere weerwolf krijgt vanaf het moment dat deze de alfa wordt. Als iets hen niet aanstaat, kunnen ze deze speciale 'kracht' gebruiken, het is iets waar roedel leden niet tegen op kunnen. Maar dan nog gebruikt Lune het zelden omdat ze het oneerlijk vind.
Slechte smaakzin: Ookal is haar reukzin goed ontwikkeld, haar smaakzin is dit niet. Je kan haar bijvoorbeeld geen soep geven en vragen welke soep het is. Oké, bij sommige soepen gaat dit natuurlijk wel. Maar als je bijvoorbeeld een sausje maakt en haar dan vraagt wat je gebruikt hebt, dan kan ze geen enkel ding raden.
Slecht met wapens: En niet een beetje, ze weet niet eens hoe een pistool werkt. Met een mes iemand vermoorden gaat nog net, maar vraag haar niet om iemand neer te steken met een zwaard of om iemand dood te schieten met een geweer want dat loopt slecht af.

~Relaties~
Moeder: Lucinde Salubri
Vader: Jason Gengral
Broers: Jake Gengral
Partner: nee, nog niemand gevonden
Vrienden: Niemand in het bijzonder
Vijanden: Vampiers en de LaFee familie
Kennissen: De roedel

~Verleden~
0-6
Ze was en gelukkige dochter in een gelukkig gezin. Nietswetend van wat de toekomst voor haar in petto had, nietswetend over vampiers. Het enige wat ze wist was dat ze in een wolf kon veranderen, net zoals de rest van de familie en ze wist over de roedel, dat zij ook deze unieke eigenschap hadden. Samen met haar familie had ze plezier en dag en nacht werd ze beschermt door anderen van de roedel. Ze speelde vaak met haar grotere broer, Jake, die haar hielp met 'training'. Meestal was het gewoon wat rondjes rennen voor haar conditie. Jake was haar grote voorbeeld, hij werd immers de nieuwe roedel leider als hij oud genoeg was. Lune wilde net zoals hem worden.

6-13
Er werd haar steeds meer en meer verteld over hoe alles in werking ging. Zoals dingen over hun vijand, de vampiers. Ze hoorde steeds slechte dingen aan over deze soort en begon een soort van haat te ontwikkelen. In haar ogen waren vampiers slechte wezens die alleen maar de mensheid misbruikte. Ze leerde haar eerste vechttechnieken en al snel zag men dat ze goed was. Maar het maakte haar niet uit als anderen haar complimentjes gaven, ze wilde dat haar broer trots was op haar en dat was hij ook. In deze jaren was nog steeds alles rozengeur en maneschijn, terwijl ze eigenlijk nog niet veel van het echte leven kende.

13-16
Voor de zoveelste keer was er weer eens een oorlog en ze vonden dat Lune oud genoeg was om mee te vechten. Voor het eerst ging ze eens vampiers zien, ze was enthousiast en begreep niet waarom haar grote broer haar op dat moment verafschuwde. Maar ze was nog jong en wist nog niets over de wereld. Ze ging mee naar het slachtveld, natuurlijk mocht ze zich niet bij de frontlinie voegen aangezien het haar eerste keer was dat ze mee vocht. Eenmaal toen het gevecht begon, besefte ze waarom haar broer haar zo verafschuwde. Het was gruwelijk en ze stond met open mond als aan de grond genageld. Het liefst was ze op dat moment gewoon weggerend, naar haar moeder toe die thuis was en voor de kinderen van de vechtende families zorgde. Het was gewoon gruwelijk om aan te zien, overal zag ze bloed vloeien. Uiteindelijk had ze zichzelf toch in de hand en vocht ze mee. Omdat de twee soorten verschrikkelijk oud kunnen worden, kon een gevecht ook lang duren en op de een of andere manier hebben mensen in die tijd nooit de behoefte om in de buurt te komen. Uiteindelijk hadden ze gewonnen, de vampieren waren verslagen en ze wilde naar haar vader en broer gaan. Maar toen ze hen vond, waren ze dood. Eerst was ze in shock, maar die shock werd omgezet in pure haat en niets anders dan haat.

16-38
Zij was nog de enige die als alfa kon dienen aangezien haar vader en broer dood waren en haar moeder  niet tot de Gengral familie behoorde. Iedereen had medelijden met haar en gaf haar steeds wat ze wilde. Maar het maakte haar niet uit wat ze zeiden of wat ze gaven, het zou haar vader en broer niet teruggeven. Als wraak vermoorde ze zonder pardon iedere vampier die ze op haar pad tegen kwam. Ze begon bot te doen tegen mensen, wat dachten ze wel niet? Dachten ze dat ze iets van haar af wisten? Wel, dan hadden ze het goed mis...

__________~Blood_War~__________

Lune ~ Zero
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
~Lune Gengral~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood War :: Algemeen :: Character-
Ga naar: