IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Behind bars

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Loki

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 27-04-13
Woonplaats : In Ana's aquarium

Character sheet
Leeftijd:: 22 (971)
Wezen:: Vampier
Partner:: For love you need a heart, right? Well.. I don't have one

BerichtOnderwerp: Behind bars   zo feb 02, 2014 9:35 pm


L O K I
Het was een stille wandeling. Geen vogel die floot. Geen takje dat ritselde. Loki keek met een lege blik voor zich uit. Dingen waren fout gegaan. Verraad. Slordigheid. Niets ging volgens plan en dat baarde hem zorgen. Normaal gesproken had hij direct actie ondernomen, maar tijden waren veranderd. Hij kon niet meer ongestraft doen wat hij wou. Misdaden werden harder aangepakt. Vampier jagers groeiden steeds meer in hun vak. Vermoeid sloot Loki zijn gifgroene ogen, terwijl zijn benen hem steeds verder brachten. Weg van zijn huis, weg van dat kind mormel waar hij aan gehecht was geraakt. Een gevoel vertelde hem dat er wat flink fout was. Dat deze dag wat zou gaan veranderen. Maar hij zou er niet voor wegrennen. Hij zou het recht in de ogen aanlijken en zorgen dat het goed kwam. Verantwoordelijkheid hielt hem hier vast, anders was hij echt wel vertrokken. Vaak genoeg was hij 'm gepeerd. Vaak genoeg had hij zijn "geliefden"  voor de gek gehouden. Het deed hem denken aan die ene dag... De dag dat hij "zelfmoord"  had gepleegd voor de ogen van z'n nep vader en nep broer.

Wanhopig klemde Loki zich om de pols van Thor. 'Laat me niet vallen, alsjeblieft,' fluisterde Loki zachtjes. In zijn ogen stond een emotie die hij nooit eerder had gehad. Het was angst, maar bovenal spijt. Gevaarlijk bungelde de zwart harige jongen over de kapotte brug. Onder hem was niets meer dan een zwarte afgrond. Over de rand steunde Thor, Loki vast houdend, en aan zijn enkels zat een grijze, gerimpelde man.  Een ooglap verborg diens rechteroog. Odin, de vader van het tweetal. 'Ik deed het!' Loki's verloren ogen keken recht  in die van zijn "vader".  'Ik deed het voor u!' Een lange tijd was het stil. Enkel de harde wind blies langs hen heen. Het liet hem heen en weer bungelen en hij voelde hoe de grip minder werd. 'Nee Loki...'  Was toen de oude man's reactie. En dat was de doorslag geweest. Als een bliksemflits schoot het door zijn hart. Velen hadden zoiets bij liefdesverdriet, enkel was dit vele malen erger. Hij voelde zich verraden. Verstoten. Voorgelogen. De familie waar hij al die tijd bij had gewoond, was niet zijn ware familie. Altijd zouden ze voor hun enigste zoon kiezen. Thor. Vanaf dat moment had Loki de pols losgelaten. In slow motion leek hij de afgrond in te vallen terwijl de schreeuw van zijn oudere broer te horen was.

 De schreeuw echode in zijn hoofd. Zelfs na al die jaren, jaren vol met haat en woede, deed het hem nog steeds wat. Lang had Loki zichzelf voorgehouden dat hij hen niet nodig had. Echter was dat èèn van zijn grootste leugens geweest. De drang om het uit te schreeuwen was groot. Enorm groot. Gewoon zijn opgepropte gevoelens uitten. Maar hij hielt zich in, zoals altijd. Achter een enorme, stevige wand hielt hij zich verscholen. En dat zou nooit veranderen.

Het bos lag nu achter hem. Voor hem was een uitgestrekt land met zand en grindpaden die weer richting het bos leidden. Hier en daar stonden enkele auto's. Waarschijnlijk wandelaars met honden of irritante koters die hun energie in het bos weg konden lopen. Jaloezie borrelde op. Irritante koters of niet, ze hadden tenminste ouders die werkelijk van hen hielden. Biologische ouders die hen niet hadden achtergelaten. Onopgemerkt balden Loki's handen zich tot vuisten. Altijd had hij de reden willen weten waarom hij achtergelaten was om te sterven. Odin had het hem nooit kunnen vertellen. De boeken hadden het hem nooit kunnen vertellen. Niks. Niemand. Ineens drongen sirene's tot hem door. Her en der kwamen auto's met volle vaart aanrijden. Zwarte auto's, SUV's. Direct hielt de vampier stil, vluchtig kijkend naar elk voertuig dat recht op hem af rijden kwam. Loki's gevoel had gelijk gehad.

'Handen omhoog! Beweeg niet!' Werd er naar hem toegeschreeuwd zodra de auto's als een soort kring om hem heen stonden. De deuren stonden open en daar half achter verborgen een agent, zijn wapen gericht. 'We zullen niet schieten als u zich kalm houd.' Nog altijd schoten Loki's ogen van de ene agent naar de andere. Toen hief hij langzaam zijn handen omhoog. Hier ging hij niet tegenin. Achter hem klonken snelle passen, waarna een greep zich om zijn polsen vestigde en z'n handen naar beneden dwong. IJskoud metaal kwam in de plaats van de greep. Vervolgens werd Loki gedwongen richting een auto te lopen. Een bonk van een kerel stond daar. Netjes in pak, haren mooi in de plooi en de meest arrogantste blik ooit.
'Meneer Smith, je bent onder arrest. Je hebt het recht te zwijgen. Alles wat u zegt kan -en wil- tegen u gebruikt worden in de rechtbank. U hebt recht op een advocaat. Als u dat niet kunt betalen, dan regelen wij een advocaat voor u. Begrijpt u deze rechten?'
Loki deed niets meer dan zwijgen. Het interesseerde hem geen bal wat zijn rechten waren. Het interesseerde hem geen bal dat ze hem te pakken hadden. Binnenkort zou hij weer vrij zijn. Daar zou hij hoogstpersoonlijk voor zorgen, al zou hem dat het leven kosten. Zo stil als een gevallen blaadje stapte hij de auto in, tussen twee gasten in. Zijn lege blik staarde afwezig voor zich uit.
__________~Blood_War~__________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 730
Registratiedatum : 04-01-13

Character sheet
Leeftijd:: 200 Years
Wezen:: Vampier
Partner:: I will never forget you Delia!

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   wo feb 05, 2014 3:08 am

Het had lang geduurt voor ze hen vertrouwd hadden, maar uiteindelijk was het hen toch gelukt. Jack kon zih het gesprek van een aantal weken geleden nog goed voor de geest halen. ‘Waarom zouden we jullie moeten verrouwen?‘ had de stem van de oudste geklonken. Maar Jack had samen met Erik heel veel en lang moeten vertellen. Hoewel ze hun wapens die ze toen met zich mee gedragen hadden afgestaan en onder schot hun verhaal gedaan. Erik was wat nerveuzer geweest dan Jack zelf, maar hij had er meer dan genoeg van. Vincent had het juiste gedaan en Jack wilde enkeel zijn voorbeeld volgen. Toen hij nog mens was geweest was Jack ook een prima boogschutter geweet om zijn familie voor vers wild vlees te kunnen voor zien.Eindelijk hadden ze onder de oorwaarde in gestemt dat wanneer ze hen op heterdaad zouden betrappen hen zonder tegenwerken mochten doden. Maar dan zouden ze voor de rest van hun lwven teleurgesteld worden, want Jack doden geen mensen voor hun bloed, nog maakte hij vampiers. Ht had hem veel gedaan om Alyce te moeten pijn doen zodra Jack er achter kwam dat wat handlangers Loki‘s naam noemde. Maar ook Loki kon zijn daden niet ongestraft doen. Het werd hoogtijd dat ook hij eens leerde wat verantwoording was van je daden. Jack en Erik wisten ook wel dat als Alyce er achter kwam dat Loki door hen was opgepakt ze hen zou haten, maar het was nit anders en zij zou dat toch ook onder ogen moeten zien!? Toen de politie Loki op pakte kwam Jack met aerik op zijn hielen achter een van de wagens uit en begon een gesprek met de bevel hebbende regezeur aan.

__________~Blood_War~__________War is no solution

Rebel Love Song:
 


Spoiler:
 


Vik:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loki

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 27-04-13
Woonplaats : In Ana's aquarium

Character sheet
Leeftijd:: 22 (971)
Wezen:: Vampier
Partner:: For love you need a heart, right? Well.. I don't have one

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   do feb 06, 2014 6:09 am


L O K I
Dit was niet Loki’s eerste keer dat hij opgepakt werd. Het was wel eens eerder gebeurd. Vele, maar dan ook velen jaren terug. Na zijn ‘zelfmoord’ actie, dat wel. Een mysterie was het geweest hoe hij dat overleefd had, iets wat alleen hijzelf wist. Onbewust gleden zijn vingers over het ijzer rondom zijn polsen.
Passen weerklonken door de enorme hal. Het rinkelen van zwaar metaal liet de grijze man, Odin, weten dat de misdadiger eraan kwam. Aan de rechterkant, onderaan de troon, stond een mooie vrouw. Ze was middelbaar maar dat zou je niet van haar zeggen. Haar blonde haren met slag waren mooi opgestoken met hier en daar kleine witte bloemetjes. Op haar gezicht lag bezorgdheid. Geen wonder, want het was haar zoon wat eraan kwam lopen. Zware enkelbanden stonden in contact met de handboeien. En aan die handboeien zaten nog weer eens twee extra lange kettingen, die twee bewakers vast hadden om ervoor te zorgen dat de gevangene niet weg kon lopen. ‘Loki…’ Fluisterde de vrouwen stem. Dat deed Loki naar haar opkijken. “Moeder,” was zijn reactie. Echter werd hun gesprek onderbroken. ’Verdwijn, ik wil de gevangene alleen spreken...’
Vanaf daar werd Loki’s gedachten ruw onderbroken. Er waren meer mensen ten tonele verschenen. Geen idee waar ze vandaan kwamen. Waarschijnlijk gewoon uit de auto’s maar wat hem meteen opviel dat hij één van die mensen kende. Nou ja, het was geen mens. Eerder een vampier. Dat vriendje van Alyce.  Dit moest een grap zijn toch? Meteen gingen lampjes bij hem branden. Hoewel hij niet wist wíe hem precies verraden had, begreep hij wel dat die verdomde vampier er iets mee te maken had. Daar was geen twijfeling over mogelijk! Hier zou hij het niet bij laten. Oh nee. Loki gromde zachtjes waarna hij als een bliksemflits het hoofd van de man aan zijn linkerzijde dwars door de ruit heen smeet. De man aan zijn rechterkant gebeurde hetzelfde. Wat was het toch fijn een vampier te zijn. Ruw trapte Loki de autodeur open en stapte naar buiten. Met grote dreigende passen beende hij op Jack af, de getrokken pistolen negerend. ’JIJ!’ Riep hij. ’Heb je wel enig idee wat je doet?!’ Woede flikkerde in z’n groene ogen. Het laatste stukje sprintte hij naar voren en greep Jack met beide handen bij diens kraag. ’Wat heb je hen verteld?’ gromde Loki.__________~Blood_War~__________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 730
Registratiedatum : 04-01-13

Character sheet
Leeftijd:: 200 Years
Wezen:: Vampier
Partner:: I will never forget you Delia!

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   do feb 06, 2014 9:25 am

Dat er altijd dingen konden gebeuren bij zulke gelegenheden wist Jack maar al te goed. Hij had sommige dingen zelf meegemaakt nog vanuit een veilige plek gezien. Nee hij was geen type dat zich snel ergen mee bemoeide, maar na ruim 200 jaar was Jack het zat om als een stille deelnemer op de achtergrond te blijven. Zelf was hij ook snel en in elk opzicht gelijk aan de meeste vampiers, maar er waren er altijd die natuurlijk sterker waren die vampiers waren dan ook ouder en konden weer meer in hun daden de wijsheid van hun eigen fouten meenemen. Zo was het ook voor hen gemakkelijker. Jack wist dat Loki zo wie zo ouder en vast ook sterker was in bepaalde dingen, maar daarin tegen was Jack ook weer slimmer en sneller. Dat Loki hem gespot had was natuurlijk niet te missen. Hoewel hij zijn kap niet af deed was zijn verschijning alles behalve onopvallend. Loki brak uit de auto door zijn menselijke bewakers met hun hoofd door de autoruit te smijten. Jack was meteen paraat en keek in de richting waar Loki vandaan kwam. Angst voor hem had hij niet voor geen enkele vampier trouwens. 'Het geen wat ze horen te weten. Zeker van je misdaden!' zei Jack rustig en keek Loki net zo aan ondanks de woede die Loki uit straalde en hem bij zijn kraag vast had. De wapens die de meeste vampierenjagers hadden of bij zich droegen waren ook voor hem overigens normaal niet handelbaar, maar een stel leerede handschoenen zorgde ervoor dat hij ze kon handteren. Jack duwde Loki hard en enigzins ruw van hem af. Oudste kon je beter niet te dicht bij je laten komen....

__________~Blood_War~__________War is no solution

Rebel Love Song:
 


Spoiler:
 


Vik:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loki

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 27-04-13
Woonplaats : In Ana's aquarium

Character sheet
Leeftijd:: 22 (971)
Wezen:: Vampier
Partner:: For love you need a heart, right? Well.. I don't have one

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   di feb 11, 2014 4:58 am


L O K I
Dat gevoel dat alles wel goed kwam zolang hij kalm bleef, was totaal weg. Het kwartje was gevallen en zijn lust om te doden was nog nooit zo groot geweest. Loki had het in de vroegere tijden wel eens gespeeld dat zijn lust zo groot was, maar dit was geen act meer. Het was echt. Die vampier had zijn neus uit die zaken moeten houden. Dan had Loki minder problemen gehad, maar die gast zelf ook. Want hij zou het hier niet bij laten. Al zou hij moeten handelen vanuit de gevangenis. Die Jack zou er spijt van krijgen dat hij zich ooit met hem bemoeide. 'Het geen wat ze horen te weten. Zeker van je misdaden!' Lang duurde het niet of Loki werd van hem afgeduwd. Bijna, bíjna snoof hij. Dit moest hij slim gaan aanpakken. Geen informatie moest van hem komen. ’Pardon?!’ Zijn stem sloeg haast over. ’Ik heb geen flauw idee waar je het over hebt man! Je kletst uit je nek.’ Mannen kwamen dichterbij lopen, klaar om hem weer terug te leiden naar een auto, maar hij gaf ze een waarschuwende blik. Op dit moment moesten ze geen stap naar voren komen. ’Je hebt echt geen idee wat je Alyce aandoet. Hoe moet zij zich nu redden, hmmn?!’ Haast stond hij op het punt de handboeien kapot te trekken, die Jack aan te vallen en dat te peren. Echter zou dat teveel opvallen. ’Je bent een egoïstisch stuk stront.’ Spuwde Loki haast uit


~Niks persoonlijks


__________~Blood_War~__________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 730
Registratiedatum : 04-01-13

Character sheet
Leeftijd:: 200 Years
Wezen:: Vampier
Partner:: I will never forget you Delia!

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   di feb 11, 2014 10:40 am

Loki leek kwaaier te zijn dan Jack zich kon in denken, maar dat deerde hem niets. Hij had wel vaker met oudere vampiers gestreden en gewonnen, maar hoe oud Loki was had hij echt geen benul van. Echter ontkende Loki zijn betrokkenheid met al zijn misdaden. Tuurlijk waarom zou iemand ook bekennen dat hij iets gedaan had of andere erop aan gestuurt?! Echter Reageerde Jack hier niet op dat was juist de bedoeling dat wist hij zelf ook wel. De politie wilde Loki weer meenemen naar een van de wagens, maar zagen die blik van Loki en huiverde van die ogen. Het was beansgtigend voor hen die geen vampiers kende. Maar Jack bleef er nogal droogjes bij. Hoevaak Fernando hem zo niet aan gekeken had, ontelbaar! Toen hij over Alyce begon vernauwde Jack zijn ogen. Alyce was oud genoeg om voor zichzelf te zorgen dus daarover zou Loki zich geen zorgen over hoeven maken. 'Van wat ik laatst gezien heb kan Alyce zich prima redden met of zonder jouw invloeden. De personen waar zij mee om gaat kunnen haar bij staan als het nodig is. In tegen stelling tot jouw houd ik me niet met misdrijven bezich.' zei Jack rustig en bleef kalm al was Loki nog zo kwaad. Wel bleef zijn aandacht erbij en alert, want mocht Loki hem aanvallen zou Jack meteen klaar staan. 'Je kunt schelden wat je wilt Loki Dat deert me niet. Woorden die van een misdadiger komen zijn niet pijnlijk!' Het was gewoon zo Jack trok zich nooit wat van scheldwoorden aan door wie dan ook tenzij het van geliefde af kwamen of van vrienden en Loki was geen vriend van hem!

Snap ik^^

__________~Blood_War~__________War is no solution

Rebel Love Song:
 


Spoiler:
 


Vik:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loki

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 27-04-13
Woonplaats : In Ana's aquarium

Character sheet
Leeftijd:: 22 (971)
Wezen:: Vampier
Partner:: For love you need a heart, right? Well.. I don't have one

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   wo feb 12, 2014 7:59 am


L O K I
'Van wat ik laatst gezien heb kan Alyce zich prima redden met of zonder jouw invloeden. De personen waar zij mee om gaat kunnen haar bij staan als het nodig is. In tegen stelling tot jouw houd ik me niet met misdrijven bezich.' Loki rolde met zijn ogen. Blijkbaar leek deze jack het totaal niet te begrijpen. Blijkbaar had die dude niet door hoeveel Alyce voor hem was gaan betekenen. Hoe het andersom zat was hem soms nog een raadsel, maar van zijn kant was het duidelijk. ’Je schijnt te zijn vergeten dat ze onder mijn dak woont. Dat ik haar heb opgevoed nadat ze alleen gelaten was. Dat ik in feite haar pleegouder ben. Wie heeft dat nou niet nodig? Een één of ander achterlijk vriendje of vriendinnetje kan die plek niet vervullen.’ Dat deze woorden uit Loki’s mond kwam was al heel wat. Als een verbanneling. Als een wees, wist hij maar al te goed wat Alyce had moeten doormaken. Oké, er zaten verschillen in, maar de basis bleef haast hetzelfde. In je uppie in de grote onbekende wereld, zonder enige steun van je ouders. ’En kom nu niet aan met dat je het allemaal wel snapt, dat ze wel sterk genoeg is en dat ze wel bij een ander terecht kan. Want dat is de grootste onzin die je kan uitkramen.’ Jack’s volgende woorden wuifde Loki simpelweg weg met een handbeweging. ’Als m’n woorden je niet zouden deren zou je er niet op reageren. Toch bijt je op m’n aas. Beetje teleurstellend dit.’ Zo langzamerhand pakte hij zichzelf weer op. Liet hij zijn woede varen en sloeg hij over op gewaagde opmerkingen. ’Ik geloof dat ik wel klaar ben hier.’ Hij maakte aanstalten naar een andere auto te lopen.
__________~Blood_War~__________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyce

avatar

Aantal berichten : 216
Registratiedatum : 06-10-13

Character sheet
Leeftijd:: 14
Wezen:: Weerwolf
Partner:: IEUUUUUWWWWW

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   wo feb 12, 2014 8:29 am

Alyce was de hele dag een beetje zich zelf aan het vermaken met een dik boek die ze al misschien wel duizend keer wel had gelezen, maar toch bleef elke nieuwe omgeslagen bladzijde een nieuwe ervaring. Een nieuw kick. Na een tijdje te hebben gelezen en Butler te hebben geslapen, waren haar benen in slaap gevallen. Dat was een teken dat het tijd werd om uit haar nest te komen en eens te gaan wandelen, daarbij knaagde er een gevoel diep in haar dat er iets aan de hand was met Loki. Kalmpjes liep Alyce naar buiten terwijl Butler vrolijk voor haar rond rende en zo nu en dan een boom besnuffelde. Terwijl ze steeds in een stevig tempo doorliep, hoorde ze geluiden die hier eigenlijk niet thuis hoorde. Haar nieuwsgierigheid won van haar verstandig verstand en Alyce liep op het geluid af, natuurlijk nadat ze naar Butler had gevloten dat ze de andere kant op gingen. Alyce was een weerwolf dus haar 'rustige' gang was iets vergelijkend met menselijk gehaast. Toen Alyce aan het rand van de bos kwam bleef ze stok stijf van schrik, haar blauwe ogen werden groot toen ze zag dat loki werd vastgehouden door 2 mannen en hij praten tegen een ander vampier. Butler zag het ook en blafte boos. Alyce begon te hollen en kwam al gauw voor Loki, de ander vampier negerend. 'LOKI?! wat is hier aan de hand?' zei ze bang en keek eerst naar haar pleegvader en daarna naar de mannen, en daarna draaide ze zich pas om. Met grote geschrokken blauwe ogen keek ze naar Jack, langzaam begon het haar te dagen en ze keek snel naar de auto's en daarna naar Loki 'Je laat mij toch niet alleen?!' Haar stem klonk bang en verward. Loki was voor haar net een vader geworden en ze wou niet nog iemand kwijt raken die haar dierbaar was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 730
Registratiedatum : 04-01-13

Character sheet
Leeftijd:: 200 Years
Wezen:: Vampier
Partner:: I will never forget you Delia!

BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   wo feb 12, 2014 8:56 am

Okay dus Loki wilde het zo spelen? Jack negeerde Loki's uitspattingen. 'Het is maar net hoe je het ziet.' zei Jack droogjes op dat hij op het aas van Loki zou happen, maar hij wist zelf wel wat en wanneer hij sprak. Loki begon over Alyce en dat ze het zogenaamt niet alleen trekken zou. 'Het verschil tussen een wees en die ouders hebben gehad is misschien groot. Maar Alyce kan zich best redden in die tijd dat ze jouw even apart zetten.' zei Jack en hij mocht dan alleen de wereld rond getrokken zijn geweest voor hij hier was blijven hangen, maar Jack had toen niemand gehad waarmee hij op getrokken was of die hem steunde. Even fliste die vreselijke nacht weer even voor zijn geestesoog! Het was afschuwelijk geweest. Maar goed enkel Delia kende zijn verleden en die leefde niet langer meer. 'Je moest eens weten!' was zijn enigste reactie op Lokis laatste woorden, maar daarom ging hij nog niet mensen daarvoor doden! Nee het waren eerder de vampiers die daar de schuld voor hadden!!! Toen kwam Alyce ineens te voorschijn. Fijn dat konden ze net niet gebruiken! Maar Jack bleef rust uitstralen ondanks de angst die Alyce in haar houding en stem had liggen.

__________~Blood_War~__________War is no solution

Rebel Love Song:
 


Spoiler:
 


Vik:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Behind bars   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Behind bars
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood War :: Zanovon :: Brundanas-
Ga naar: