IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sasuke Uchiha

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sasuke

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 24-01-13

Character sheet
Leeftijd:: 17 (390)
Wezen:: Vampier
Partner:: No, I feel fine this way

BerichtOnderwerp: Sasuke Uchiha   vr jan 25, 2013 9:21 am


Naam: Sasuke Uchiha
Leeftijd: 17 (390)
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Hetero
Partner: No. I feel fine on my own.
Wezen: Vampire
Familie: They are dead, except my brother.
Theme: Red - Hymm for the missing
Quote: Calm the chaos, silence the chatter. Become one with your energy that is timeless. Then and only then will there be unification with your participation in this timeline. Seek the silence.

~~Outside~~


Haar: Orginele kleur is zwart, maar soms –door lichtval- zal het wel eens blauwe lijken.
Ogen: Bloed rood, met lichte zwarte sporen erin. Die zie je alleen als je heel goed in zijn ogen kijkt.
Lengte: Ongeveer 1m80
Bouw: Mooi slank, die hij heel soepel kan bewegen ondanks zijn lengte. Hij is leniger dan de meesten denken.
Kleren: Bestaat voornamelijk uit makkelijke kleren die niet al te strak om zijn lichaam zitten. Meestal is het een zwarte trainingsbroek met daaronder gemakkelijke gympen. Daarboven draagt hij een wit vest met een hoge kraag en korte mouwen. In sommige ogen lijkt het meer op een blouse.~~Inside~~

Karakter:

Kalm en beheerst zijn de eerste twee karaktereigenschappen die Sasuke heeft. In elke situatie zal hij die twee eigenschappen niet verliezen, tot soms grote irritatie van de tegenstander. Door zijn kalme uitstraling lijkt het net of hij niet onder de indruk is van iets. Zelf is hij zich daar wel van bewust, maar reageert er verder niet op. De irritatie die soms bij anderen naar voren komt, vindt hij ergens wel amuserend.
Sasuke is ook iemand die erg gesteld is op zijn rust. Regelmatig zoekt hij een stille plek op om te mediteren en zijn gedachten op één rijtje te zetten. De band met de natuur vindt hij ook erg belangrijk, aangezien hij vaak de natuur gebruikt voor gevechten. Verder is hij ook eentje die wel eens blijft haken in het verleden. Nu, na 390 jaar, doet hij nog vele dingen die hij toen ook deed.
Een negatieve eigenschap is dat hij wel heel meedogenloos kan wezen. Daag je hem uit? Prima, dan zal hij ervoor gaan zonder zich in te houden. Ook is Sasuke wraakzuchtig wanneer iemand iets gedaan hebt wat hem innerlijk veel pijn heeft gedaan. Hij zal diegene achterna jagen, totdat die z’n verdiende loon gekregen heeft. De dood.

Verleden:

Zijn verhaal begint wanneer Sasuke vijf jaar is. Hij is de jongste jongen van de Uchiha clan, één grote familie die zich bezig hielden met NMA. Ninja Matrial Art. Ja, ninjas, oorspronkelijke krijgers van Japan. Vaak ingehuurd om mensen te vermoorden of om iemand te bespioneren. De Uchiha clan was een gesloten groep, die weinig buitenstaanders accepteerden. Ze zijn hecht met elkaar en voedden hun kinderen strikt op. De jongens werden vanaf jongs af aan al getraind om een goeie krijger te worden en de vrouwen werden geleerd goed voor de mannen te zorgen. Echter ging het bij Sasuke nog strenger, aangezien zijn vader de leider was van de Uchiha. Vanaf zijn vierde jaar werd er hem al dingen geleerd, die erg belangrijk waren. Zoals kalmte, beheersing, de taal van de natuur, normen en waarden. Sasuke pikte dit erg snel op en vanaf zijn vijfde verjaardag begonnen zijn fysieke trainingen.
Echter waren die paar uur training op een dag voor hem niet genoeg. Hij wou meer leren, eerder klaar zijn dan zijn neefjes en hen kunnen verslaan. Daarvoor ging hij naar zijn grootste voorbeeld: zijn oudere broer, Itachi. Deze weigerde eerst, maar toen hij de wil zag van zijn jongere broertje, stemde hij toch ermee in. Avonden lang trainden ze samen, tot diep in de nacht.
Naarmate de jaren voorbij streken, hoe beter Sasuke werd. Hij had zijn oudere neefjes verslagen, zijn punt gemaakt, echter was hij nog niet tevreden. Zijn grote broer was nog altijd sterker dan hemzelf. Op een middag in het bos, waar ze aan het oefenen waren met het werpen van shuriken, besloot hij zijn broer eens te laten zien hoe zijn werpkunsten waren. Alleen verbood Itachi hem dat te doen. ”Je bent nog niet goed genoeg,” waren zijn woorden. En dat was niet wat Sasuke had willen horen. In zijn kinderachtige arrogantie viel hij zijn broer aan, die hem tegen de grond werkte in een fractie van een seconde. Vanaf dat moment wist hij dat hij inderdaad nog niet klaar was om zijn broer te overtreffen, en dus kon hij niet boos zijn op hem. Gezamenlijk, vredig, gingen ze terug naar hun huis.
In Sasuke’s tiende jaar gebeurde iets wat hij totaal niet verwacht had. Na een middag bij de watervallen hebben getraind en doodmoe thuis kwam, was iedereen weg. Naast de regen hadden harde geluiden vanaf de binnenplaats geklonken. Vluchtig was hij daarheen gerent en wat hij daar aantrof, was een diepe schok voor hem. Lijken lagen verspreid over de grond. Lichamen van volwassenen maar ook van kinderen. In het midden, tussen al die lichamen, stonden twee personen. De één werd omhoog gehouden in de lucht, aan z’n kraag. Itachi… En zijn vader. Maar het was zijn broer die z’n vader vast hielt. Toen Itachi zijn jongere broertje opmerkte, liet hij hun vader vallen, als een zak vuilnis dat je in de container gooide. De schok nagelde Sasuke aan de grond, terwijl zijn broer voor hem was komen staan. Minuten lang hadden ze elkaar aangestaard, tot woede verscheen in de ogen van Sasuke. Maar voordat hij überhaupt wat kon doen, sloeg Itachi hem neer. Door de hoeveelheid kracht van die klap was hij even verlamt van pijn. Intussen werd hij bij zijn keel gegrepen en tegen de muur aan gesmeten. Sasuke had in de ogen gekeken van zijn broer, en wist dat er iets niet oké was. Het had een rode kleur gehad. ’Waarom? ’Was wat er pijnlijk over zijn lippen was gekomen. ’Het was nodig. Alleen jij en ik blijven over. Ik weet dat je me wilt overtreffen, maar daar ben je nog lang niet goed genoeg voor. Leef voort, haat me, veracht me, en zoek me pas weer op als je denkt dat je sterk genoeg bent.’ Na die woorden was Itachi vertrokken, met de noorden wind.
Lang om te rouwen had Sasuke niet. Aangezien hij en z’n broer de enigste overgeblevenen waren van de Uchiha clan, werd hij verdacht van de moorden om z’n familie leden. Hij moest vluchten en dat was wat hij had gedaan. Al rennend, vechtend en overlevend op andermans voedsel wist hij het te halen tot China. Doordat de ninja clans geheim moesten blijven, wisten de Chinezen niks van hem af en dus kon hij daar proberen te overleven.
Zeven jaar lang zwierf hij door China. Voor eten werkte hij soms op een boerderij, stal ze van de markt of vechtte ervoor wat niet moeilijk voor hem was. Echter werd Sasuke op zijn 17de ongeneselijk ziek. Met de week werd hij steeds zieker. Op een dag, terwijl hij roerloos in een vies steegje zat, kwam er een man op hem afgelopen. Gehuld in een mantel, zijn gezicht verborgen onder een kap. De vreemde man boog zich naar hem toe, zonder wat te zeggen, pakte zijn pols vast en beet daat hard in. Sasuke kreunde van de pijn, echt schreeuwen kon niet doordat hij te zwak was. Na de beet voelde hij hevige pijn door zijn lichaam trekken, maar tegelijkertijd ook veel gezonder.
Die dag vertelde de man hem alles van het vampier wezen, hoe het werkte, de strijd met de weerwolven, alles. Sasuke vond het geweldig. De kracht, de snelheid… Alleen was hij nog één ding niet vergeten: zijn broer en z’n clan. Hij zwoor dat hij hun dood wreken zou, door ooit zijn broer op te zoeken en hem van zijn leven te beroven.
Velen jaren later begon Sasuke te reizen, de traditie en lessen van de Uchiha clan elke dag herhalend. Alles om het niet te doen vergeten. Tot op de dag van vandaag doet hij de meeste dingen nog steeds. Vechttechnieken van toen voegt hij nog steeds toe in zijn gevechten en de belofte die hij aan hemzelf en z’n dode familie maakte, zit nog steeds in zijn geheugen.__________~Blood_War~__________


Little Uvall | Big Uvall | Human version || Both of them ||
The past || AMV

It finds me
The fight inside is coursing through my veins
And it's raging
The fight inside is hurting me again
The war within me pulls me under

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sasuke Uchiha
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood War :: Algemeen :: Character-
Ga naar: