IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rhine LaFee

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rhine
Clan Leader
avatar

Aantal berichten : 123
Registratiedatum : 02-01-13

Character sheet
Leeftijd:: 18 (539)
Wezen:: Vampier
Partner:: Ha, ha ha you would never be good enough for me.

BerichtOnderwerp: Rhine LaFee   ma feb 11, 2013 10:31 am

~Algemeen~
Naam: Rhine (Vernoemt naar een rivier)
Familienaam: LaFee
Leeftijd: 547
Geslacht: Vrouwelijk
Wezen: Vampier
Geaardheid: Heteroseksueel
Geboortedatum: 14 februari 1466
Geboortestad : Parijs

~Uiterlijk~
Lengte: 1m69
Gewicht: 49 kg
Ogen: Hemelsblauw
Haar: zwart tot halverwege haar rug
Lichaamsbouw: Slank en elegant, ze ziet er nogal fragiel uit maar dat is maar schijn.
Huidskleur: Sneeuw wit
Kledingstijl: Nogal ouderwets, meestal kleedjes en jurken. Tatoeages en piercings: Geen
Make-up: Soms Meestal draagt ze wel make-up, mascara een beetje rouge op haar wangen en wat lipgloss.


~Innerlijk~
Karakter in enkele punten: Eigenwijs ~ Netjes ~ doorzetter ~mysterieus~ sterk ~Zachtaardig~Opvliegend

Eigenwijs: Ze is altijd al eigenwijs geweest, niemand die moet proberen haar de les te spellen. Zelfs als ze fout zit zal ze dat niet snel toegeven en anderen naar haar wil kneden, hen desnoods breken tot ze doen wat zij zegt. Netjes: Rhine is heel netjes, ze kan niet tegen slordigheid, slechte manieren enz. Een trekje uit haar jeugd.
Doorzetter: Rhine geeft niet op hoe lastig het pad ook is dat ze moet bewandelen.
Mysterieus: Rhine is een waar mysterie, niemand kent de ware ik, kent alle geheimen, alle lasten, elk verdriet waar ze mee te kampen heeft, ze houd het allemaal voor zich en pent het weg in haar boeken of ze gaat gewoon uren naar een bepaald punt staan staren om tot rust te komen. Sterk: Rhine heeft een ijzeren wil, ze is een vechter, een doorzetter, en sterk ookal krijgt ze nog zoveel tegenslag ze zal blijven vechten.

Eigenschappen: Sterk ~ snel ~ leider~ Emotioneel instabiel ~ ijzeren wil

Sterk: Je zou het niet van haar verwachten met haar bouw maar Rhine is echt berensterk, vooral als ze geleid word door emoties of iemand wilt beschermen. Snel: Met haar slanke lichaamsbouw kan het haast ook niet anders, rhine is snel, een echte speer, en uiteraard lenig.
Leider: Ookal haat ze het om de vampiers te moeten leiden, toch is ze een geboren leider. Het zit in haar bloed, in haar genen. Emotioneel instabiel: Rhine is vanbinnen nogal een wrak, ze laat het welliswaar niet echt merken maar als je een verkeerde snaar raakt zal je het voelen, of ze krijgt een ongelofelijke driftbui, en gaat daarna zichzelf opsluiten in haar kamer, of ze verstijfd ter plekke, begint te trillen. Ijzeren wil: Rhine heeft een ijzere wil, ze doet er alles aan om vanbinnen geen monster te zijn, daarom ook dat ze het voeden zo lang als mogelijk uitsteld en enkel en alleen misdadigers, criminelen enz dood, en zelfs als ze ongelofelijke honger heeft laat ze hen nog eerst kiezen, of tewel hun leven beteren, of gedood worden.


~Verleden~
1-12
Rhine leidde een goed leven vol rijkdom en goede manieren. Ze groeide op in een van de rijkste families van Frankrijk. Ze was blij, maar haar ware ik werd onderdrukt door haar strenge ouders, de ouders die wilde dat ze het toonbeeld van verfijndheid en schoonheid was. Rhine vond het best, ze had nooit anders geweten.

12- 14
Rhine werd ouder, ze begon het kindzijn te ontgroeien en dat ontging uiteraard ook het oog van haar vreemde oom niet. Hij was een rijk man, een belangrijk man, een hertog die jaarlijks een paar keer op bezoek kwam. Rhine had eerst helemaal geen problemen met hem gehad, tot haar ouders op reis waren, en zij alleen met haar oom zat. Toen ze in de badkamer was, kwam hij naar haar toe…Zo ging het iedere keer wanneer zij alleen met hem was, hierdoor werd rhine bang, bang van mannen die te dicht in haar buurt kwamen.

14-16
Er kwam een nieuwe jongen in de stad,een rijke aardige jongen, de zoon van een hertog. Dani[el heette hij, hij was Rhines eerste liefde, ze hield zoveel van hem, ze wilde binnen enkele jaren met hem trouwen, voor altijd bij hem zijn.

16- 17
In deze jaren begon de ellende pas echt. Een nieuwe man dook op in het dorp, vroeg om Rhines hand, maar uiteraard werd deze hem geweigerd, Rhine wilde deze beangstige man niet huwen, ze hield van Daniël en dat was ook precies wat ze tegen de vreemdeling zei. Hij kon er niet mee lachen, zwoor dat zij dezijne zou worden, en dat ze zich het zou beklagen dat ze hem had afgewezen. Rhine werd bang, maar nam de man niet serieus, iets dat ze beter wel had gedaan. Maanden na het eerste aantreden van de man, werd Daniël vermoord, voor Rhines ogen, En daarna werd zij gebeten, door de man, de man die een monster bleek te zijn, en haar in een vampier veranderde. Rhine kon niet terug naar haar familie, als ze zagen wat zij geworden was zouden ze haar levend verbranden, dus sloeg ze op de vlucht.

17 – 200
Rhine leerde omgaan met haar nieuwe zelf, doodde alleen mensen die het echt verdiende, ze had eerst geprobeerd op dieren te overleven, maar dat lukte niet, haar lichaam aanvaarde het niet. Rhine wilde wraak, wraak voor haar verloren liefde, ze ging opzoek naar de vampier, scheurde hem aan stukken, hoopte dat ze van hem af zou zijn, ze had zich niet erger kunnen vergissen, Rhine had nog niet geweten dat een vampier diende verbrand te worden om volledig gedood te zijn.

200- 300
Rhine was losgeslagen, kapot van verdriet, het ging haar niet meer, ze wilde zichzelf vernietigen, maar het lukte niet, ze kreeg zichzelf niet dood.Toen ze in een donkere periode was vond een oude vampier haar, een wijze liefhebbende man, hij nam de wantrouwige Rhine onder zijn hoede, hielp haar, haar menselijkheid te vinden, Rhine zag hem als een vader, als haar voorbeeld, hij was de leider van de vampiers. Maar op een nacht toen ze gingen jagen werd de man geraakt door een vampirehunter wapen, voor hij stierf smeekte hij haar om de vampiers te leiden, hij had vertrouwen in haar ookal was ze nog zo jong, rhine stemde in, ze kon niet anders, dat was ze hem verschuldigt.

300 – 547
Rhine reisde veel, hield zich vooral op de achtergrond, maar helaas ze werd ook een paar keer opgejaagd door een familie vampire hunters, de familie met de kleine zero erin. Zéro een jongen die haar altijd bijzonder had geleken , een jongen die ze een tijd bestudeerd had, beschermt had, zonder dat hij het zelf geweten had, maar toen ze genoodzaakt werd zijn neef te doden ging ze weg, liet ze de kleine zero alleen, om verder te gaan met haar eigen leven, of wat er nog van over schoot.

__________~Blood_War~__________

No one knows the real me, even I don't
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rhine LaFee
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood War :: Algemeen :: Character-
Ga naar: