IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Blaze Mallenger

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Blaze Mallenger   do maa 14, 2013 7:13 am

Naam: Blaze Mallenger
Leeftijd: 12 jaar
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Hetero
Partner: I don’t think I have a chance. Nobody likes me.
Wezen: Mens
Familie: I’m born alone and I will die alone, I guess.
Theme: Theme song
Quote: Maybe I’m a nobody, but I am myself and I’m proud of that

~~Outside~~


Haar: Goudblond haar, waarbij sommige plukjes alle kanten opspringen.
Ogen: Helder blauw, die gevuld zijn met plezier.
Lengte: 1m60
Bouw: Tenger, en niet heel groot. Hij heeft geen bouw waar mannen voor terug deinzen of zo.
Kleren: Meestal een zwart t-shirt met daarboven een wit vest met zwarte blokjes die vanaf zijn schouder in een rechte lijn naar beneden lopen. Onder dat draagt hij gewoon een makkelijke zwarte spijkerbroek met wit, zwarte gympen.
Piercings: None
Tatoeage: None yet
Sieraden: Eén ketting met een soort vierpuntige ster. Dit had hij om als baby zijnde toen hij door een stel onbekenden bij het weeshuis werd afgezet.

~~Inside~~

Karakter:
Eén van de slimste is Blaze niet. Hij is een jongen dat gewoon doet wat in hem opkomt en daar niet logisch over na denkt, wat hem een echte durfal maakt. Vele mensen vinden hem vreselijk irritant, omdat hij vaak de neiging heeft anderen in de maling te nemen en meestal, wanneer hij begint met praten, zijn waffel niet meer houdt. Dit zorgt ervoor dat Blaze geen vrienden heeft. Niemand wilt met hem omgaan, terwijl de jongen zijn acties wel altijd goed bedoelt. Overdag glimlacht Blaze, maar ’s avonds barst hij in stilte in tranen uit omdat hij het gevoel heeft dat niemand om hem geeft. Toch is Blaze een doorzetter en staat de volgende ochtend weer op met een glimlach, in de hoop eindelijk eens een vriend te ontmoeten.

Verleden.

Blaze werd als baby zijnde bij een weeshuis afgezet door onbekende mensen, die na onderzoek zijn ouders niet bleken te zijn. In het weeshuis groeide de jongen dus op, maar al vanaf jongs af aan was hij niet geliefd. De enthousiasme, uitbundigheid, onoplettendheid en het lak aan formele taal irriteerden iedereen in het weeshuis, zowel personeel als de andere kinderen. Dit betekende dus dat hij helemaal geen vrienden had, of iemand die überhaupt met hem om wou gaan. Blaze merkte al snel dat hij erg alleen was, dat niemand van hem hielt, hem leuk vond, en dat verergerde zijn karakter alleen maar, wat nóg meer irritatie op wekte. Al gauw begon Blaze straffen te krijgen. Van stofzuigen tot twee dagenlang opgesloten te zitten in een eenzame kamer, dat ver afgesloten was van de andere kinderen. Ook deze straffen leek hem niet te temmen. Hij bleef zoals hij was, omdat hij vond dat dat belangrijk was. Iedereen die daar problemen mee had, had pech gehad. De jongen had zich voorgehouden nooit voor iemand te veranderen. Tot op de dag van vandaag bleef Blake hetzelfde. Zijn karakter veranderde niet en nog altijd is hij alleen.

~~Likes~~
-IJs
-Dansen
-Plezier
-Grapjes
-Meeste mensen
-Nieuwe dingen

~~Dislikes~~
-Het weeshuis
-School
-Leren
-Altijd stil en serieus zijn.
-Kwaadaardigheid
-Onnodig geweld

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Blaze Mallenger
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood War :: Algemeen :: Character-
Ga naar: